Aquest blog vol ser un espai de difusió d' activitats, bibliografia, artícles, recursos i demès informacions sobre l'acompanyament terapèutic, la salut mental i la discapacitat intel·lectual, entre d'altres. Esteu convidats a participar-hi amb els vostres comentaris i suggeriments. Gràcies per la visita.
Marisa Pugès

26/3/15

SESSIÓ CLÍNICA OBERTA: AÏLLAMENT I ABSENTISME ESCOLAR EN UN ADOLESCENT. INCORPORACIÓ D’UN NOU RECURS TERAPÈUTIC.

Dimecres 13 de maig de 2015 a la seu del COPC c/ Rocafort, 129 de 19:30 a 21:30h.
L'Escola d'Acomapanyament Terapèutic de Barcelona presenta la sessió clínica oberta, dins de les activitats que organitza la Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
Presentarem el cas d'un noi, estudiant de ESO, que porta un llarg temps sense sortir de casa, això li impedeix anar a classe i fer el tractament que té indicat. Davant el risc d’estancament que presenta el cas, es decideix la incorporació d'un nou recurs més facilitador.

Eduard Darbra i Jaume Petit presentaran el cas. Desprès d’una breu descripció de les característiques personals i familiars del pacient, s’anirà exposant el procés d’apropament a la família i al pacient, com s’estableix una relació de treball amb compromisos i com es van assolint els objectius previstos. També com es va reconnectant la vinculació amb la xarxa educativa i sanitària, així com les dificultats inherents a aquesta modalitat d’intervenció tan específica.
Marisa Pugès, conduirà el col•loqui i parlarà de les necessitats formatives dels professionals que treballen en el territori (l’àmbit) quotidià del pacient (a casa seva, a l’ Institut, al CSMIJ, al carrer).
Podeu confirmar la vostra assistència trucant al 656669503 o bé a la seu del COPC o enviant un correu electrònic a escolaat.bcn@gmail.com
Esperem que sigui del vostre interès!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els vostres comentaris i suggeriments ens interessen.